maandag, 12 maart 2018 20:44

Politiek goed vertegenwoordigd tijdens sportdebat ASF

De Amersfoortse politieke partijen zijn goed vertegenwoordigd tijdens het sportdebat georganiseerd door de Amersfoortse Sportfederatie ASF in KAdECafé. Aanstaande donderdagavond 15 maart gaan lijsttrekkers en vertegenwoordigers van de partijen vanaf 20.00 uur met elkaar in discussie over sport in Amersfoort. De Amersfoortse sportkoepel ASF heeft hiervoor een aantal prikkelende stellingen opgesteld. Het debat wordt geleid door Jesper Rijpma, die eerder ook het sportdebat in Utrecht leidde.

De lijst politieke deelnemers aan het sportdebat is als volgt: Farid Bouchtaoui (D66), Jelle Hengeveld (VVD), Simone Kennedy (ChristenUnie), Marijke Jongerman (SP), Harun Keskin (PvdA), Ben van Koningsveld (CDA), Jancor de Boer (GroenLinks), Jan Gerritsjans (Amersfoort2014), Rob Vellekoop (Vrede & Recht), Martijn Meeuse (SGP) en Ina Vijzelman-Waarheid (Actief). Het debat vormt de laatste clash tussen raadsleden en aspirant raadsleden voorafgaand aan de gemeenteraads-verkiezingen van volgende week woensdag. De afgelopen maanden heeft de ASF verschillende bijeenkomsten georganiseerd waarin steeds één of twee thema’s uit het “ASF 10 -puntenplan voor de sport” centraal stonden.

Aanmelden voor het sportdebat ASF, kan door een e-mail te sturen aan cDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ASF

Postbus 2007, 3800CA Amersfoort

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op