Wie is ASF

 

De Amersfoortse Sportfederatie is het overkoepelende samenwerkingsverband van ruim 120 sportverenigingen in Amersfoort. Onze leden zijn sportverenigingen, aangesloten bij een sportbond, die weer moeten zijn aangesloten bij NOC*NSF. Verenigingen die niet zijn aangesloten bij een sportbond kunnen zich als buitengewoon lid aansluiten.
Wij hebben als doel
- Het behartigen van de gezamenlijke belangen van de sportverenigingen
- Het bevorderen van de sport
- Het bevorderen van een doelmatig sportbeleid

Dagelijks Bestuur
Voorzitter Juliette van Balen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vice voorzitter Gerrit van Nieuwenhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Wim Oosterboer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beleidszaken en Talentontwikkeling Gerrit van Nieuwenhuizen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid André Hielckert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
ASF vertegenwoordigers
AVK voetbal André Hielckert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ITA (tennis) Dirk Kramer  
Zwemsport Mark van Spriel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hockey Gerrit van Nieuwenhuizen
Binnensport Koen van Es Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Buitensport    
Ongebonden sporter - hardlopen Jaco Uittenbogaard/Jaap Hengeveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ongebonden sporter - fietsen Gert Jan Nederend/Ans van Bekkum Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sportgala Amersfoort  Joost Bos  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
ASF experts    
Marco van der Eijk mediation, financieringsvraagstukken en BTW  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Albert Jan Thomassen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruben van Wendel de Joode expertise samenwerken en allianties Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ad Guldemeester communicatie- en marketing Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Ondersteuning
Coördinator ASF vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatieadviseur en webmaster  Jaap Hengeveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie/pr schoolsport Margriet Schuringa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEAM Sportservice

Vrijwilligers van sportverenigingen vinden op Team SportService provincie Utrecht direct bruikbare informatie en voorbeelddocumenten voor de dagelijkse praktijk van hun sportvereniging. Met deze informatie kan uw vereniging zichzelf versterken en oplossingen vinden voor knelpunten.

Team Sportservice provincie Utrecht

ASF

Postbus 2007, 3800CA Amersfoort

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op